la familia iskariote

Primera banda en el mundo que practico el Ska-Hardcore activismo, dinamita en iglesias entre canción y canción, no permanece unida la familia Iskariote. Aunque hablen últimamente de formar un ochote.

sábado, 16 de noviembre de 2013

La txakurrada alarga la detención de lxs 5 anarquistas 48h mas


La txakurrada (los pacos) alarga la detención de lxs 5 anarquistas 48h mas, hasta el domingo, que será finalmente cuando pasaran ante Eloy Velasco, juez del tribunal fascista conocido como Audiencia Nacional.

ATXILOTUAK ASKATU! ESPETXEAK APURTU!

Info en borrokan-en lucha
http://borrokan.wordpress.com/2013/11/15/bartzelona-poliziak-5-anarkista-atxilotu-ditu/

Texto solidario en indymedia barna

Solidaritat amb els 5 anarquistes! A terra els murs de l'estat!

El 13 de novembre a les 2:45 de la matinada, la Policia Nacional va irrompre a casa de 4 companyes anarquistes a Barcelona. On van arrestar un altre més, prop de casa seva, a primeres hores del matí. Aquestes detencions s'han fet sota l'acusació d'haver col·locat l'artefacte que va esclatar a la Basílica del Pilar a Saragossa el 2 d'octubre. Totes estan ara sota la llei antiterrorista, i declararan durant els propers a Madrid, davant l'Audiència Nacional, on passaran a disposició del jutge Eloy Velasco.

A primera hora del matí s'ha començat a engegar el dispositiu mediàtic. La Policia Nacional brinda les imatges de la seva detenció i del registre al seu domicili. Automàticament, les seves identitats són difoses. El ministre d'Interior, Fernández Díaz, surt com a un triomfador en tots els mass media. Orgullós de les detencions i donant per feta la victòria judicial de l'estat espanyol que intenta empresonar sota els murs de la presó a les nostres companyes, esforçant-se per acabar amb la venjança que l'estat xilè no va poder concretar a través de la seva lògica de la justícia i de dret.

L'aparell judicial i mediàtic fa mesos que ve preparant el terreny per donar un cop repressiu als quals considera els/les més perilloses dins i fora dels moviments socials. Així, per moments, els responsables de la ràbia d'una manifestació són només els antisistema i les anarquistes, en un intent d'encasellar la ràbia que per moments se'ls escapa dels esquemes. Amb el context armat, una altra vegada surten les velles cartes a jugar: el famós “triangle anarquista” va donar que parlar en la premsa gallega, així com la col·locació d'un suposat artefacte explosiu en una seu bancària italiana a Barcelona i a València. Les teories "conspiranoiques", que tant els agrada a la premsa i a molts lectors, han sortit a relluir de nou. Fa uns mesos, van registrar un local de la CNT de Sabadell i van arrestar a 5 anarquistes per suposades reivindicacions a internet i per tinença de materials incendiaris. Després de 4 mesos empresonats sota el règim FIES-3, van ser posades en llibertat amb càrrecs. Les últimes detencions a Barcelona deixen totalment evident l'atac al moviment anarquista. 

A nosaltres no ens interessa assenyalar si els/les nostres companys/es són culpables o innocents, ja que aquest és el llenguatge del poder, el llenguatge de la democràcia. No entrarem en el joc del silenci, ni el del victimisme, ni el de la derrota. Ens dol profundament tenir a companys/es en aquesta situació, però totes nosaltres sabem que el nostre pensar i el nostre fer, quan es fa concret, tard o d'hora, s'enfronta amb la cara més real del sistema. 

Enfront la col·laboració dels diferents estats, solidaritat sense fronteres amb els/les companyes! A terra els murs de l'estat! 

Salut i Anarquia! Les volem amb nosaltres!Solidaritat amb els 5 anarquistes! A terra els murs de l'estat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario